© Powered by SiteSpirit

 
logo.jpg

 
main2a.gif

PRIORI® The Anti-Aging Authority- Anti-Aging Skincare Lines

Bij PRIORI® gaat het niet alleen om het gebruiken van de meest geavanceerde anti-aging technologieën. Het gaat ook om consumenten keuzes te kunnen bieden die het beste passen bij hun individuele behoeften, doelen voor huidverbetering en lifestyle. PRIORI® biedt Cosmeceuticals, Superceuticals® en Natureceuticals™ anti-aging skincare.


Which PRIORI® Anti-aging line is best for me?

Om makkelijker een keuze te kunnen maken welke PRIORI® skincare ljin het beste bij jou past, hebben we de "fitness analogy" gecreerd. Alle PRIORI's Skincare productlijnen richten zichop anti-aging, dus de eerste stap is een lijn te selecteren die het beste bij jouw lifestyle past. Ben je milieubewust of een groene planeet consument en ben je op zoek naar een natuurlijke en technologisch meest vooruitstrevende huidverzorging die er vandaag de dag bestaat? Voel jij je aangesproken, dan maak je deel uit van het snelst groeiende segment in de cosmetische branche, het Natuurlijke Skincare Segment. Kies dan voor PRIORI® Natureceuticals™ met CoffeeBerry - het allereerste, puur natuurlijke huidverzorgingsmerk dat ook daadwerkelijk resultaat oplevert, met uitsluitend natuurlijke ingrdienten - geen parabenen of petro chemicalien - De PRIORI® Skin Yoga anti-aging fitness analogy.

Maar misschien ben je gewoon op zoek naar de allerbeste resultaten die de wetenschap kan bieden en maakt het jou niet uit dat er enkele synthetische ingredienten of wetenschappelijke technologien gebruikt worden. Dan kun je beginnen met PRIORI® Advanced AHA Cosmeceuticals, de eerste stap naar PRIORI® Superceuticals with Idebenone. Het is het beste om de Advanced AHA als opstap te gebruiken, net als iemand die voor het eerst met fitness begint. Je kunt niet meteen een Triatlon gaan lopen, je moet eerst beginnen met de basis training. Voor de huid geldt hetzelfde.

De eerste stap in Skin Fitness is het bereiken van een gezonde huid. Door optimale hydratatie,  aangevuld met de juiste vitamines en exfoliatie van de huid, wordt de huid genormaliseerd. Dit bereik je door het juiste gebruik van de PRIORI® Advanced AHA Cosmeceuticals, die de huid voorbereiden op de volgende stap. Als de huid een plateau heeft bereikt en geen nieuwe resultaten geboekt kunnen worden met Advanced AHA, is je huid klaar om hogerop te gaan. Je huid is klaar voor de Triathlon van Skin Fitness - PRIORI® Superceuticals® met Idebenone, De allereerste bioengineered antioxidant skin therapy system dat zowel de intrinsieke, alsook de extrensieke huidveroudering vanaf de bron aanpakt.


PRIORI® CoffeeBerry® Natureceuticals™ — Fitness Analogy: Skin Yoga »


Nature’s Most Potent Anti-Aging Botanical

Biedt een geheel natuurlijk alternatief met optimale doeltreffende anti-aging eigenschappen. Dit is een levensstijl en kernfilosofie voor de milieubewuste consumenten die geen compromis willen sluiten op het bereiken van het beste resultaat. Dit is de stap van het PRIORI® natuurlijke anti-aging skincare systeem met voor alle producten een ORAC waarde van 15.000 per gram. Ter vergelijking: Green Tea heeft "slechts" een ORAC van 500 per gram.


PRIORI® Advanced AHA Cosmeceuticals — Fitness Analogy: Basic Skin Health & Fitness »


The Proven Multi-layer Skin Renewal System

De laatste technologische vooruitgang op het gebied van AHA, maakt gebruikt van een nieuw LCA complex. Een combinatie van Lactic Acid (melkzuur) met een multifunctioneel essentieel huid vitaminecomplex (A, E, C, & Pro-Vitamine A), in een time-released formule. Deze zorgen voor normalisering en herstel van de huid en vormen de eerste stap in de PRIORI® huidverzorgingcollectie.


PRIORI® Idebenone Superceuticals® — Fitness Analogy: The Triathlon of Skin Fitness »


The Most Powerful Anti-Aging Antioxidant

Huidveroudering wordt aangepakt bij de cellulaire kern – de mitochondria - en biedt het hoogste niveau van bescherming tegen vrije radicalen: EPF® 95. Ideaal voor consumenten die het plateau met hun huidige huidverzorging hebben bereikt en meer willen: „De triatlon" van huidfitness. Het is de tweede stap in het PRIORI® anti-aging skincare behandelingsprogramma, nadat de huidgezondheid gemaximaliseerd is en geschikt gemaakt met het geavanceerde AHA.


      Beauty Injection is officieel distributeur van PRIORI SKINCARE in Nederland en Belgie