© Powered by SiteSpirit

 
logo.jpg

 
TAP.jpg

TRIPLE ACTION PROTECTOR

Wat is het?
Triple Action Protector SPF 50 (TAP 50) is klinisch bewezen dat het de effecten van de zonschade, geassocieerd met huidkanker en non-melanoma huidkanker kan verminderen.

Hoe werkt het?
TAP 50’s revolutionaire huidbescherming technologie maakt dit innovatieve nieuwe product een essentiële dagelijkse stap voor alle huidtypes, daar het in alles voorziet voor de gezondheid, bescherming en schoonheid van de huid:

1. SPF 50: Breed spectrum zonbescherming met zinkoxide en titanium dioxide.

2. Antioxidanten: In tegenstelling tot zonnebrandcrème, vangen antioxidanten de vrije radicalen voordat deze moleculen schade aan huidcellen kunnen veroorzaken. TAP 50’s (octrooiaanvraag-in-behandeling) antioxidant complex bestaat uit Arazine™, L-Carnosine, en L-Ergothioneine en is speciaal ontwikkeld om onze belangrijke huideiwitten te beschermen tegen schadelijke invloeden.

3. DNA Enzyme Complex™: Bevat Roxisomes (8-Oxoguanine Glycosylase), Fotosomen (Photolyase), Ultrasomes (Endonuclease), en helpen de huid te beschermen tegen schade als gevolg van vrije radicalen en ondersteunen het natuurlijke huid reparatiesysteem.


Wat maakt het uniek?

Deze combinatie maakt de Triple Action Protector het meest effectieve beschermingsproduct dat momenteel op de markt is. Één die veel verder gaat dan alleen SPF 50 bescherming; TAP 50 helpt ook de huid te beschermen tegen milieu-invloeden, vroegtijdige huidveroudering en non-melanoma huidkanker.

Waarom zou ik het gebruiken?

De hydraterende formule en universele tint maakt hem ideaal voor elke huid. TAP 50 is dé nummer 1 in het bevorderen van een stralende, glanzende en gezonde huid.


      Beauty Injection is officieel distributeur van PRIORI SKINCARE in Nederland en Belgie